Skip to content

Hoe ga ik te werk?

Neem direct contact met me op

Door te werk te gaan vanuit persoonlijke betrokkenheid met als uitgangspunt het werken vanuit je eigen kracht, blijft het initiatief tot ontwikkeling en verandering bij jou. Als coach heb ik een faciliterende rol bij het beantwoorden van je vraag en behalen van je doel. Ik ondersteun je in het herkennen van (on)bewuste patronen en help je om deze te onderzoeken en te veranderen. Door reflectie en onderzoek kom je dichter bij thema’s die het veranderproces in gang zetten. Een mooi uitgangspunt tijdens de coaching is dat je mag inbrengen wat er voor jou op dat moment speelt. Alles mag er zijn. Als je werkt aan jouw ontwikkelvraag of levensvraag, kom je altijd terug bij je eigen ‘ik’. Coaching of relatietherapie is een investering in jezelf. Een traject waarin je op zoek gaat naar je talenten, naar wat je wil en kan, op zo’n manier dat het je weer energie geeft. Mijn ervaring is dat je na een eerste sessie al tot inzichten komt waarmee je direct aan de slag kunt.

Ik maak gebruik van technieken uit de Transactionele Analyse (TA), Systemisch werken en Neurolinguïstisch Programmeren (NLP).