Skip to content

Hoe ga ik te werk?

Neem direct contact met me op

Begeleidingsgesprek
Door te werk te gaan vanuit persoonlijke betrokkenheid met als uitgangspunt het werken vanuit je eigen kracht, blijft het initiatief tot ontwikkeling en verandering bij jou. Als therapeut en coach heb ik een faciliterende rol bij het beantwoorden van je vraag en behalen van je doel. Ik ondersteun je in het herkennen van (on)bewuste patronen en help je om deze te onderzoeken en te veranderen. Door reflectie en onderzoek kom je inzichten en dichter bij thema’s die het veranderproces in gang zetten. Een mooi vertrekpunt hiervoor is dat je mag inbrengen wat er voor jou op dat moment speelt. 

Coaching en relatietherapie is een investering in jezelf. Een traject waarin je op zoek gaat naar je kracht, naar wat je wil en kan, op zo’n manier dat het je weer energie geeft. Mijn ervaring is dat je na een eerste gesprek al tot inzichten komt waarmee je direct aan de slag kunt.

Een begeleidingsgesprek een duurt een uur.

 

Het startgesprek
Het startgesprek vind plaats in mijn praktijk of online en neemt maximaal 45 minuten in beslag. Tijdens het startgesprek zullen we een doel formuleren waar u (en uw partner) aan wilt gaan werken. Daarbij zal ik u tips en handvatten geven aan u (en uw partner) waarmee u direct mee aan de slag kunt gaan. Een nieuw perspectief van het probleem kan hierbij helpen.
Aan het einde van dit gesprek bespreken we of we een vervolggesprek plannen of dat het bij een startgesprek blijft. Mogelijk verwijs ik u door.