Skip to content

Wie ben ik

Wie ben ik

Mijn naam is Paul Moonen en ik ben geboren in 1982. Mijn drijfveer om een relatietherapeut te worden schuilt in mijn eigen zoektocht naar een liefdesrelatie waarin ik rust, liefde, intimiteit, genegenheid vind. Een relatie waarin ik eerlijk ben, vertrouwen geef en iemand veiligheid kan bieden is voor mij een belangrijk streven in een de relatie. Samen gelukkig oud worden is niet vanzelfsprekend en ook ikzelf moest eraan geloven om samen met mijn partner in relatietherapie te gaan. Niettemin moest ik lastige eigenschappen van mijzelf onder ogen gaan zien en hielp mij dit grip te krijgen. Ik heb rust kunnen vinden door onder andere zaken waar ik geen controle over heb meer los te gaan laten en zaken die ik niet aanging juist aan te gaan. Hierdoor ontstaat er in de relatie meer begrip voor elkaar, begrip over de oorzaak en komt er meer ademruimte in de relatie

Drijfveer achter Be Content

‘Be Content’ betekent letterlijk ‘wees content’ of ‘content zijn’. Voor mij betekent content zijn; ‘kijkend door de eigen ogen tevreden over de inhoud’. Een wens van mij die mij richting geeft. Mijn doel is om anderen te ondersteunen bij het vinden van een duurzame oplossing of verlichting van het probleem.

 

 

Ik ben als psychosociaal therapeut aangesloten bij de NVPA,

Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen. 

Logo-NVPA